Registracija

POSETIOCI

DIDS je, kao i svih prethodnih godina, otvoren i besplatan za sve posetioce.

Registracija je obavezna zbog ograničenog broja mesta, s tim da posetioci moraju da se prijave sa adresom e-pošte na nacionalnim .RS ili .СРБ domenima i drugim regionalnim nacionalnim domenima.

Registracija posetilaca počinje krajem februara na ovom sajtu.

Molimo zainteresovane posetioce da prilikom registracije urade sledeće:

  • Popunite formular na naslovnoj strani sajta, u skladu sa uputstvom. Ako ste to ispravno uradili, bićete prebačeni na stranu „Hvala na prijavi!“.
  • Ubrzo će vam, na adresu e-pošte koju ste uneli prilikom prijavljivanja, stići poruka sa linkom za potvrdu. Potrebno je da potvrdite adresu svoje e-pošte klikom na link za potvrdu. Ako to ne uradite rezervacioni sistem neće moći da vam pošalje e-kartu za DIDS. Ponekad se dešava da poruka završi u Spam/Junk folderu, te vas molimo da proverite i taj folder, pre nego što nas obavestite da niste dobili očekivanu poruku sa linkom za potvrdu.
  • Po uspešnoj potvrdi, na adresu e-pošte dobićete poruku sa e-kartom u PDF formatu. E-karta je neophodna za registraciju posetilaca i ulazak na događaj bez e-karte neće biti moguć. Zato vas molimo da e-kartu odštampate ili ponesete na svom mobilnom uređaju.

UČESNICI, NOVINARI I VIP

Ove tri kategorije dobijaju posebne pozive e-poštom, sa posebnim veb stranama za prijavljivanje.

REGIONALNI TLD FORUM

Prisustvo na predkonferencijskom danu DIDS-a predviđeno je za predstavnike regionalnih nacionalnih registara internet domena najvišeg nivoa i moguće je samo za pozvane učesnike.

Dobro došli na DIDS!