Registracija

DIDS je, kao i svih prethodnih godina, otvoren i besplatan za sve posetioce.

Ako se registrujete, moći ćete da na ovom sajtu pristupite prenosu konferencije, uključite se u razgovor sa drugim posetiocima i učesnicima putem četa, učestvujete u nagradnom kvizu i preuzmete materijale koje smo pripremili samo za registrovane posetioce.

Registracija će biti omogućena na naslovnoj strani ovog sajta, a njen početak će biti objavljen na društvenim mrežama RNIDS-a.

Molimo vas da prilikom registracije uradite sledeće:

  • Popunite formular na naslovnoj strani sajta, u skladu sa uputstvom. Ako ste to ispravno uradili, bićete prebačeni na stranu „Hvala na prijavi!“.
  • Ubrzo će vam, na adresu e-pošte koju ste uneli prilikom prijavljivanja, stići poruka sa linkom za potvrdu. Potrebno je da potvrdite adresu svoje e-pošte klikom na link za potvrdu. Ako to ne uradite rezervacioni sistem neće moći da vam pošalje e-kartu za DIDS. Ponekad se dešava da poruka završi u Spam/Junk folderu, te vas molimo da proverite i taj folder, pre nego što nas obavestite da niste dobili očekivanu poruku sa linkom za potvrdu.
  • Po uspešnoj potvrdi, na adresu e-pošte dobićete poruku sa e-kartom u PDF formatu. E-karta sadrži vaše korisničko ime i lozinku sa kojima pristupate prenosu konferencije na ovoj stranici.

Dobro došli na DIDS!