Регистрација

ДИДС је, као и свих претходних година, отворен и бесплатан за све посетиоце.

Ако се региструјете, моћи ћете да на овом сајту приступите преносу конференције, укључите се у разговор са другим посетиоцима и учесницима путем чета, учествујете у наградном квизу и преузмете материјале које смо припремили само за регистроване посетиоце.

Регистрација ће бити омогућена на насловној страни овог сајта, а њен почетак ће бити објављен на друштвеним мрежама РНИДС-а.

Молимо вас да приликом регистрације урадите следеће:

  • Попуните формулар на насловној страни сајта, у складу са упутством. Ако сте то исправно урадили, бићете пребачени на страну „Хвала на пријави!“.
  • Убрзо ће вам, на адресу е-поште коју сте унели приликом пријављивања, стићи порука са линком за потврду. Потребно је да потврдите адресу своје е-поште кликом на линк за потврду. Ако то не урадите резервациони систем неће моћи да вам пошаље е-карту за ДИДС. Понекад се дешава да порука заврши у Spam/Junk фолдеру, те вас молимо да проверите и тај фолдер, пре него што нас обавестите да нисте добили очекивану поруку са линком за потврду.
  • По успешној потврди, на адресу е-поште добићете поруку са е-картом у PDF формату. Е-карта садржи ваше корисничко име и лозинку са којима приступате преносу конференције на овој страници.

Добро дошли на ДИДС!