Регистрација

ПОСЕТИОЦИ

ДИДС је, као и свих претходних година, отворен и бесплатан за све посетиоце.

Регистрација је обавезна због ограниченог броја места, с тим да посетиоци морају да се пријаве са адресом е-поште на националним .RS или .СРБ доменима и другим регионалним националним доменима.

Регистрација посетилаца почиње крајем фебруара на овом сајту.

Молимо заинтересоване посетиоцe да приликом регистрације ураде следеће:

  • Попуните формулар на насловној страни сајта, у складу са упутством. Ако сте то исправно урадили, бићете пребачени на страну „Хвала на пријави!“.
  • Убрзо ће вам, на адресу е-поште коју сте унели приликом пријављивања, стићи порука са линком за потврду. Потребно је да потврдите адресу своје е-поште кликом на линк за потврду. Ако то не урадите резервациони систем неће моћи да вам пошаље е-карту за ДИДС. Понекад се дешава да порука заврши у Spam/Junk фолдеру, те вас молимо да проверите и тај фолдер, пре него што нас обавестите да нисте добили очекивану поруку са линком за потврду.
  • По успешној потврди, на адресу е-поште добићете поруку са е-картом у PDF формату. Е-карта је неопходна за регистрацију посетилаца и улазак на догађај без е-карте неће бити могућ. Зато вас молимо да е-карту одштампате или понесете на свом мобилном уређају.

УЧЕСНИЦИ, НОВИНАРИ И VIP

Ове три категорије добијају посебне позиве е-поштом, са посебним веб странама за пријављивање.

РЕГИОНАЛНИ TLD ФОРУМ

Присуство на предконференцијском дану ДИДС-а предвиђено је за представнике регионалних националних регистара интернет домена највишег нивоа и могуће је само за позване учеснике.

Добро дошли на ДИДС!