Dejv Birs

Opsednut kreativnošću i inovacijom

Dejv se oseća neprijatno kada ga pitaju šta radi jer ni on sam nikada nije potpuno siguran. On zavidi onim ljudima koji mogu da opišu šta rade u vožnji liftom. On to može nekako da uradi dok se penje uz 17 stepenica. Dakle, ovo je nepotpun i neuredan sažetak.
Dejv piše knjige. Njegova najnovija knjiga, Trenje, koju je napisao zajedno sa Sun Iuom, izaziva pometnju u digitalnoj industriji. Takođe je autor knjiga Kako doći do sjajnih ideja, Ikonske prednosti i Korisničkog vodiča za kreativni um. I trenutno piše knjigu u saradnji sa ChatGPT.
Dejv je takođe edukator. Ima nekoliko kurseva na LinkedIn Learning platformi. Takođe je počeo da izdaje sopstvene kurseve na davebirss.com. Tokom izolacije pokrenuo je Virtual Presenting Academy da pokaže ljudima kako da se profesionalno predstave uz pomoć veb kamere. Njegov pristup je privukao veliku pažnju i sada savetuje kompanije o njihovim prezentacijama i virtuelnim događajima.
On je takođe filmski režiser, otac, međunarodni model na modnoj pisti i povremeno lažov.

Kako osloboditi srećne hemikalije u mozgu vašeg kupca

Godinama je svet digitalnog odjekivao mantrom da se iskustva učine bez trenja i napora. Ideja je da ako sve maknete sa puta, klijentima ćete olakšati da dođu do kase i unesu podatke o svojoj kreditnoj kartici. To je pametan pristup, ali je otišao predaleko. Stvorili smo jednostavan svet bez smisla i emocija. Neka iskustva su bolja sa malo trenja. I u ovom govoru Dejv Birs će objasniti kako možete da koristite trenje da oslobodite neurohemikalije koje se osećaju dobro u mozgovima vaših kupaca.