10:20 - 11:05 - ДИДС 2023
Opening keynote

Како ослободити срећне хемикалије у мозгу вашег купца

Годинама је свет дигиталног одјекивао мантром да се искуства учине без трења и напора. Идеја је да ако све макнете са пута, клијентима ћете олакшати да дођу до касе и унесу податке о својој кредитној картици. То је паметан приступ, али је отишао предалеко. Створили смо једноставан свет без смисла и емоција. Нека искуства су боља са мало трења. И у овом говору Дејв Бирс ће објаснити како можете да користите трење да ослободите неурохемикалије које се осећају добро у мозговима ваших купаца.

Дејв Бирс

Опседнут креативношћу и иновацијом

Дејв се осећа непријатно када га питају шта ради јер ни он сам никада није потпуно сигуран. Он завиди оним људима који могу да опишу шта раде у вожњи лифтом. Он то може некако да уради док се пење уз 17 степеница. Дакле, ово је непотпун и неуредан сажетак.
Дејв пише књиге. Његова најновија књига, Трење, коју је написао заједно са Сун Иуом, изазива пометњу у дигиталној индустрији. Такође је аутор књига Како доћи до сјајних идеја, Иконске предности и Корисничког водича за креативни ум. И тренутно пише књигу у сарадњи са ChatGPT.
Дејв је такође едукатор. Има неколико курсева на LinkedIn Learning платформи. Такође је почео да издаје сопствене курсеве на davebirss.com. Током изолације покренуо је Virtual Presenting Academy да покаже људима како да се професионално представе уз помоћ веб камере. Његов приступ је привукао велику пажњу и сада саветује компаније о њиховим презентацијама и виртуелним догађајима.
Он је такође филмски режисер, отац, међународни модел на модној писти и повремено лажов.