Andreja Nikolić

Osnivač i direktor @ Kadrovska

Završio Pravni fakultet 2009. godine i kao detetu iz advokatske porodice, karijerni put mu je bio zacrtan. Bavio se privrednim i radnim pravom deset godina i krajem 2019. godine odlučio za krene putem preduzetništva. 2020. godine osniva Kadrovsku (kadrovska.app). To je bio početak kraja karijere u advokaturi i početak karijere u IT preduzetništvu.
Kadrovska je Sas koji predstavlja spoj IT i prava sa ciljem da digitalizuje i ubrza sve procese u kadrovskoj i HR službi. Zajedno sa suprugom, 2021. godine osniva MojSavetnik (mojsavetnik.rs) koji predstavlja stručnu podršku korisnicima Kadrovske.
Obožava džez, knjige i igranje PS4 sa sinom Matejom.

Digitalna poslovna rešenja iz Srbije

Nakon što kroz istraživanje vidimo kako i koliko biznisi koriste digitalne tehnologije i rešenja u biznisu, porazgovaraćemo sa predstavnicima lokalnih softverskih kuća koji razvijaju poslovna rešenja za domaće, regionalno i strano tržište. Kakav je njihov utisak o stanju tržišta i kakva su iskustva u saradnji sa mikro, malim ili većim kompanijama iz Srbije. Odgovorićemo na pitanje koliko su naša preduzeća drugačija od regiona i inostranstva, kroz pozitivne primere ćemo uvideti kako naši tradicionalni biznisi pobeđuju u digitalnoj transformaciji.