Андреја Николић

Оснивач и директор @ Kадровска

Завршио Правни факултет 2009. године и као детету из адвокатске породице, каријерни пут му је био зацртан. Бавио се привредним и радним правом десет година и крајем 2019. године одлучио за крене путем предузетништва. 2020. године оснива Kадровску (kadrovska.аpp). То је био почетак краја каријере у адвокатури и почетак каријере у ИТ предузетништву.
Kадровска је Sas који представља спој ИТ и права са циљем да дигитализује и убрза све процесе у кадровској и ХР служби. Заједно са супругом, 2021. године оснива МојСаветник (mojsavetnik.rs) који представља стручну подршку корисницима Kадровске.
Обожава џез, књиге и играње PS4 са сином Матејом.

Дигитална пословна решења из Србије

Након што кроз истраживање видимо како и колико бизниси користе дигиталне технологије и решења у бизнису, поразговараћемо са представницима локалних софтверских кућа који развијају пословна решења за домаће, регионално и страно тржиште. Kакав је њихов утисак о стању тржишта и каква су искуства у сарадњи са микро, малим или већим компанијама из Србије. Одговорићемо на питање колико су наша предузећа другачија од региона и иностранства, кроз позитивне примере ћемо увидети како наши традиционални бизниси побеђују у дигиталној трансформацији.