На овогодишњем Дану интернет домена Србије који се одржава 7. марта 2023. у Центру за културу “Влада Дивљан” у Београду и који је у знаку обележавања значајног јубилеја – петнаестогодишњице почетка регистрације .rs домена, биће речи о употреби дигиталних технологија у пословању.

Током конференције, премијерно ће бити представљени резултати истраживања о овој теми – колико бизниси у свом пословању користе дигиталне технологије: електронску пошту, сајт, електронску продају, клауд сервисе, друштвене мреже, алате за колаборацију, алате за видео конференције, пословни софтвер.

Осим тога, учесници догађаја стећи ће увид у то у којој мери су домаће компаније дигитализовале своје редовне пословне активности – размену докумената, трансакције са банкама, архивирање докумената и друге.

Резултате истраживања учесницима ће презентовати Владимир Зарић, директор за клијенте компаније Four Dots, након чега ће уследити тематски компатибилан панел “Дигитална пословна решења из Србије”.

ДИДС 2023 одржаће се у класичном формату догађаја, а организатор ће преносити конференцију путем ДИДС 2023 сајта и свог YouTube канала.

Присуство конференцији је бесплатно. Због ограниченог броја места, регистрација посетилаца је обавезна.