ДИДС 2013

Четврта годишња конференција ДИДС 2013, посвећена развоју Интернета како у свету, тако и на националним .RS и .СРБ доменским просторима, одржана је 18. априла, у хотелу „Москва“, у Београду. Овогодишњем Дану интернет домена Србије је присуствовало 20 учесника из земље и света и преко 180 посетилаца и новинара из 28 медијских кућа и агенција.

Програм ДИДС-а је и ове године био подељен у три блока и одвијао се кроз презентације, предавања и панел дискусије.

ДИДС 2013 је био бесплатан за све посетиоце, али пошто је посвећен првенствено корисницима националних интернет домена, регистрација за присуствовање конференцији била је омогућена само за оне који су се пријавили са e-mail адресама које се завршавају на .RS или .СРБ.

РНИДС је у сарадњи са медијским покровитељима обезбедио и видео пренос Конференције на седам интернет локација (међу којима и РТС, Б92 и Блиц). ДИДС 2013 је имао укупно 21 медијског покровитеља, а забележено је укупно 117 објава у медијима, од тога 77 на Интернету, 8 на ТВ, 8 на радио станицама и 24 у штампаним медијима (14 текстова и 10 огласа).

ДИДС 2013 су припремили и реализовали: Предраг Милићевић, Драгана Пешић – Левић, Лазар Бошковић, Милоје Секулић, Владимир Радуновић, Драгана Вукајловић – Крстовић, Александар Костадиновић и Јована Цветковић, са сарадницима.

naslovna

Покровитељи: